· 

Ikigai Sushi & Bites op nieuwe locatie meer ruimte en een groot terras

Zaterdag 2 juli was de officiële opening van Ikigai Sushi & Bites op de nieuwe locatie aan de Spuistraat 78 in Vlissingen. 

Ikigai Sushi & Bites op nieuwe locatie © Multranet Media

Hüseyin en Lyndsey Dursun begonnen in 2020 het familie restaurant in de Spuistraat 40 maar dit pand bleek al gauw te klein en het terras buiten was onvoldoende. Daarom werd uitgekeken naar een nieuwe ruimte, en het pand van Limburgia (Spuistraat 78) kwam vrij en dit was voor Ikigai Sushi & Bites een mooie locatie om een nieuwe doorstart te maken in dit grotere pand met een mooi groot buitenterras.De officiële opening werd zaterdag feestelijk gevierd met een glas champagne en Sushi Bites. RTV Vlissingen ging langs bij het familie restaurant van Hüseyin en Lyndsey Dursun om een kort verslag te maken.

Assortiment uitgebreid
Op de nieuwe locatie is het assortiment verder uitgebreid met huisgemaakt gebak 3 soorten per week, lunchbroodjes, salades en cocktails. Hüseyin: “En bijna alle producten worden met de houten boten geserveerd, vanaf 3 rollen dat is makkelijker dan het op een bord te serveren”. Ook zijn er diverse bieren te verkrijgen zoals Japans, Belgisch en Nederlands bier, en ook wijnen en prosecco.                        
 
Buitenterras
Er zijn plannen om op de lange termijn het huidige buitenterras te laten overkappen zodat het in de winter automatisch afgesloten kan worden en in de zomer open kan afhankelijk van het weerbeeld.In de zomer is het dan gewoon een open terras.  

Lees ook: Ikigai Sushi & Bites viert 2 jarig jubileum

Reactie schrijven

Commentaren: 0