· 

Festival Onderstroom kijkt terug op een geslaagde 43e editie

Maar liefst 20.000 festival liefhebbers kwamen vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli naar Vlissingen voor Festival Onderstroom. Met meer dan 50 zeer uiteenlopende straattheatervoorstellingen blikt Cultuurwerf terug op een geslaagd Festival Onderstroom, waarbij het weer hen goed gestemd was. 

Omnivolant met publiek   © Lex de Meester

Het festival draaide dit weekend vooral om heel veel straattheater en internationale acts van een zeer hoog niveau. De trapeze-act van Omnivolant en het éénmanstheater Calor waren de highlights van het festival. De bezoekers waren vol lof over het festival en de locatie. Reacties: "Tof theater, lekkere muziek, gezelligheid rondom de Machinefabriek, veel verschillende acts en goed dat er aandacht is voor talenten. Fijn dat er ook in de binnenstad een leuk programma was.”  
 
Festival Onderstroom 2023
De volgende editie van het festival is op 7, 8 en 9 juli in 2023. Ook dan kan het publiek weer straattheater van topniveau verwachten.  

Organisatie  
Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is onder andere ook organisator van het Bevrijdingsfestival. Het volgende evenement van Cultuurwerf is Vlissingen Maritiem op woensdag 20 en donderdag 21 juli rond de Vlissingse Binnenhaven. Meer informatie over Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0