· 

De Marktpoelier 30 jaar op de markt

Het was vrijdag een feestelijke dag voor De Marktpoelier uit Yerseke deze vierde het 30 jarig bestaan. De marktkraam was versierd met vlaggetjes met 30 erop en er was ook een winactie waar u kans maakte op een Airfryer.

De Marktpoelier op de Vlissingse weekmarkt  © RTV Vlissingen

De Marktpoelier bied een ruim assortiment aan verse kipspecialiteiten, kant-en-klaarproducten, verse en gegrilde kipdelen, salades, maaltijden, hapjes en snacks van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben zij een ruime keuze uit gebraden producten salades, hapjes, snacks, en uiteraard een uitgebreide keuze aan wild- en barbecue producten in de seizoenen.

Met drie verkoopwagens rijden ze wekelijks naar ruim 25 verschillende markten en standplaatsen in Zeeland, Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. De verse producten worden dagelijks bereid in eigen keuken. 
Website: De Marktpoelier
Facebook

Reactie schrijven

Commentaren: 0