· 

Grote lichtgevende witte bol boven vlissingen

Op de webcam van Vlissingenwebcam verscheen 21 juli rond 23:45 uur een heldere witte bol en ging van oost naar west! De windrichting was noord/oost. En er was op dat moment geen vliegverkeer op dit tijdstip.

Screenshot van de webcam waar de bol te zien was

Wat is het of zou het kunnen zijn
Een witte bol die zich donderdagavond door de lucht verplaatste van oost naar west houdt de gemoederen in Vlissingen danig bezig. Op sociale media Facebookpagina Stad Vlissingen werd druk gespeculeerd over wat het zou kunnen zijn, gaat het hier om een UFO (Unidentified Flying Object), een drone of een wensballon. Ook in Veere is onlangs zo'n bol gesignaleerd volgens een reactie die op Stad Vlissingen staat. Dat het om een wensballon zou gaan lijkt uitgesloten omdat deze dan tegen de windrichting in zou gaan. 

Witte bol of bollen
Er worden geregeld van deze witte bollen waargenomen wereldwijd, maar wat deze zijn en waar ze vandaan komen is niet duidelijk. De bol is ook waargenomen via een andere webcam in Vlissingen (de Rede) van Heel Holland Kijkt. Het meldpunt UFO Nederland waar alle meldingen op staan, heeft ook melding gemaakt van deze witte bol in Vlissingen.   

Reactie schrijven

Commentaren: 0