· 

Mooie Tall Ships waren te zien tijdens Vlissingen Maritiem

Afgelopen woensdag 20 en donderdag 21 juli was een klein deel van de internationale Tall Ship-vloot te bewonderen in de Vlissingse binnenhaven.

Tall Ships aan de Albionkade  © RTV Vlissingen

Stichting Sail de Ruyter Zeeland in samenwerking met Cultuurwerf maken deze unieke stop-over mogelijk met steun van de gemeente Vlissingen. We gingen op de laatste dag van Vlissingen Maritiem 2022 een kijkje nemen.    

Etappe Antwerpen naar het Deense Aalborg
Tijdens deze 2 dagen kon je genieten van mooie Tall Ships een nautische markt met oude ambachten, foodtrucks, straattheater en muziek. Vrijdag waren alle schepen weer vertrokken uit Vlissingen en gingen ze naar Antwerpen. Na vier dagen Sail Antwerpen wordt de race afgesloten met de etappe Antwerpen naar het Deense Aalborg.

De schepen varen tussen 10.00 en 15.00 uur weg uit Antwerpen richting de rede van Vlissingen om daarna koers te zetten naar de finishplaats Aalborg, in Denemarken. De schepen zijn te volgen via MarineTraffic 

Reactie schrijven

Commentaren: 0