· 

Grote waterstoring door lekkage in Nieuwdorp en Vlissingen

Hele wijken van Vlissingen en Oost-Souburg en Koudekerke hebben sinds zondagavond te kampen met een verlaagde waterdruk, maar ook is het mogelijk dat er helemaal geen water meer uit de kraan komt!

De eerste meldingen over de waterstoring kwamen binnen rond 22:30 uur. "In de Molenstraat en de Nieuwendijk komt er helemaal niets meer uit de kraan", en in de "Bloemenbuurt, Bossenburgh, Rosenburg weinig waterdruk", zo laten mensen weten via de Facebookpagina Stad Vlissingen. Volgens Waterbedrijf Evides is dit ten gevolge van een lekkage in Nieuwdorp en Vlissingen. Waar deze lekkage zich bevindt is nog onbekend, hoe lang de water storing nog gaat duren is ook onduidelijk.

Bericht van Evides
Op dit moment is in Nieuwdorp en Vlissingen (Zeeland) een lekkage. Vanwege een groot aantal meldingen is het storingsnummer 0900-0787 voor klanten in Zeeland overbelast en daardoor tijdelijk niet bereikbaar. We doen ons uiterste best om de lekkage te achterhalen en op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Laat Waterbedrijf Evides weten via Facebook. Evides verwacht dat de storing zeker tot begin van de middag zal duren.

Waterstoring.nl
Als gevolg van een leidingbreuk kan uw watervoorziening anders zijn dan normaal. Onze monteurs zijn nog op zoek naar de exacte locatie van de breuk. Website

Reactie schrijven

Commentaren: 0