· 

Organisatie Rescue Vlissingen verbaasd over persbericht gemeente Vlissingen

De organisatie van Rescue Vlissingen is maandagavond op de hoogte gesteld van het persbericht uitgegeven door de gemeente Vlissingen. Burgemeester Bas van den Tillaar heeft maandag besloten geen vergunning te verlenen.

Rescue 2018 de laatste editie  © MultranetMedia

Wij zijn enorm verrast en verbaasd over de inhoud van het persbericht en herkennen ons niet in die inhoud. Reeds begin dit jaar heeft Rescue Vlissingen de gemeente op de hoogte gesteld dat er dit jaar weer een nieuwe editie zal georganiseerd worden. Daarbij heeft de organisatie de vergunning aangevraagd om dit evenement te mogen organiseren. Wij gaan er nog steeds vanuit dat het evenement op woensdag 17 augustus 2022 zal plaatsvinden.

Officieel is Rescue Vlissingen niet op de hoogte gesteld wat de reden is waarom de vergunning wordt onthouden. Rescue Vlissingen heeft de gemeente twee dagen de tijd gegeven de om het niet behandelen van de vergunningaanvraag te motiveren.

De organisatie berust zich op dit moment op verder te ondernemen juridische stappen.

Lees ook: Vergunningaanvraag Rescue Vlissingen buiten behandeling gesteld  (Bericht wat op de gemeentelijke website staat te lezen).

Reactie schrijven

Commentaren: 0