· 

Rescue Vlissingen gaat definitief niet door

De organisatie van Rescue Vlissingen heeft vanmorgen samen met haar advocaat, in een overleg met de burgemeester, een uiterste poging gedaan om het evenement op woensdag 17 augustus 2022 te kunnen laten plaatsvinden.

 Dit heeft niet tot het gewenste resultaat geleid. Hiermee moet Rescue Vlissingen het besluit nemen het evenement voor deze editie af te zeggen. De organisatie beseft zich temeer dat dit voor de deelnemers, vrijwilligers, de bezoekers en de ondernemers van Vlissingen een grote teleurstelling zal zijn. De uiteindelijke reden waarom de vergunning niet wordt verleend blijft voor de organisatie een groot vraagteken.

Lees ook - Organisatie Rescue Vlissingen verbaasd over persbericht gemeente Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0