· 

Verkoop van cosmetica producten op basis van paardenmelk op de weekmarkt

Op de weekmarkt in Vlissingen kun je sinds kort terecht voor cosmetica producten op basis van paardenmelk. Jan Otte is een half jaar geleden gestart met de verkoop van deze cosmetica producten.

Jan Otte en Jelly de Jonge op de weekmarkt Vlissingen  © Multranet Media

Omdat er heel veel mensen met huidirritatie zijn, en die hadden baat bij zeep en cosmetica op basis van paardenmelk omdat er minder vet zit in paardenmelk.

Verkoop van meerder producten
Maar bij de marktkraam van Jan Otte kun je ook terecht voor appelsappen, dierenproducten, strandspulletjes, snoep voor kinderen en zonnebrandcrème. Inmiddels zijn ze sterk gegroeid met de diverse producten die ze aanbieden, en het assortiment breidt steeds verder uit. Jan Otte: "We stonden net op de markt en toen gingen er een aantal marktmensen die verlieten de markt in Vlissingen en daar zijn we op ingespeeld door ook hondenvoer te gaan verkopen en hondenkluifjes. En je zit hier kort bij het strand en dan zijn er mensen die zijn strandspulletjes vergeten voor de kinderen omdat ze hier in een hotel  zitten of  ze zijn de zonnebrand-crème vergeten  en die willen we ook bedienen".

Snoep voor de kinderen
Voor de kinderen is het ook altijd wel leuk om te snoepen, de vader en de moeder die kopen fruit of iets anders en dan is een zakje snoep of iets van dien aard een leuke traktatie als je op vakantie bent.

‘sLandsBeste
De producten van ‘sLandsBeste worden veelal verkocht aan restaurants maar het is ook wel lekker om te drinken, de kleine flesjes zijn handig, we hebben appel en peer appel/rabarber van de biologische lijn van ‘sLandsBeste 15 verschillende soorten. Maar we verkopen ook gewoon een blikje fris zoals: Fanta Cola Spa etc en deze zijn gekoeld.

Dierenproducten
We hebben hoofdzakelijk honden en poezenproducten maar ook voor de vogels en vissen zowel aquarium als vijvervissen, en ook voer voor cavia’s en konijnen schilpadden voer. Je kunt er ook een hondenzwembadje kopen, leuk voor de zomerse dagen

Reactie schrijven

Commentaren: 0