· 

Aanleg nieuwe wegverharding Coosje Buskenstraat

De werkzaamheden in de Coosje Buskenstraat zijn in volle gang en het streven is om de herinrichting van de Coosje Buskenstraat tot aan het kruispunt met de Boulevards Bankert en De Ruyter zo ver mogelijk gereed te hebben voor de zomervakantie (bouwvak).

Coosje Buskenstraat (oprit boulevard) © Multranet Media

Gebr. Moerland BV uit Sint-Annaland is op dit moment bezig met de uitvoering van de werkzaamheden voor de herinrichting van het plein Westbeer en de Coosje Buskenstraat. Hierbij worden alle verhardingen vernieuwd, komt er meer ruimte voor groen en krijgt het plein een nieuwe indeling. Vanaf 8 augustus genieten de medewerkers van Gebr.Moerland BV van vakantie tot en met 29 augustus. Na de zomervakantie wordt gestart met de werkzaamheden aan het plein en het kruispunt.

Hiervoor wordt het plein en het kruispunt met de Boulevards Bankert en de Ruyter afgesloten vanaf Boulevard Bankert 30 tot Boulevard de Ruyter 428. Deze resterende werkzaamheden zullen vanaf 29 augustus nog ca.10 weken in beslag nemen (tot medio november) onder voorbehoud van onvoorziene (weers) omstandigheden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0