· 

Midzomernachtmarkt 2022 sluit af met spectaculaire vuurwerkshow

Afgelopen vrijdagavond ging voor de 37e keer de langste nachtmarkt van Nederland in Vlissingen van start. Na 2 jaar afwezig te zijn geweest, in verband met de coronamaatregelen, was het vrijdagavond 5 juli zover dat de nachtmarkt weer zijn doorgang kon vinden.  

Vuurwerkshow vanaf een ponton  © RTV Vlissingen

Vanaf 19.00 uur was de markt toegankelijk voor het publiek, verspreid over de boulevards stonden honderden kramen van uiteenlopende branches, waar ook weer een groot aantal bezoekers op af kwamen.

Vuurwerkshow
Ter afsluiting van de Midzomernachtmarkt werd om 00.30 vanaf een ponton op de Westerschelde voor de boulevard een spectaculaire vuurwerkshow gegeven, en kwam er een einde aan de 37e Midzomernachtmarkt. De vuurwerkshow werd verzorgd door Dutch Fireworks Professional b.v. (DFP) uit Culemborg.

Reactie schrijven

Commentaren: 0