· 

Westerschelde Ferry met Huub Stapel aan boord op tv

In het MAX-programma Langs de Kust onderzoeken presentator Huub Stapel en schrijver Martin Hendriksma welke rol de Nederlandse kust speelt in ons leven.

Huub Stapel en Martin Hendriksma   © Westerschelde Ferry

Hiervoor stapten ze aan boord van de Westerschelde Ferry. Aanstaande zaterdag 27 augustus om 20.35 uur is het resultaat te zien in het programma op NPO 2. Huub Stapel en Martin Hendriksma bezoeken in vijf afleveringen de vijf provincies aan de kust.

Behalve te onderzoeken wat de rol van onze kust is, ontmoet het duo ook mensen die aan de eeuwige vloedlijn wonen. Het Verdronken Land van Saeftinge en de Zwin in Zeeland zijn twee van de uitgelichte plekken. Mooie beelden gegarandeerd!

Langs de kust Zeeland - Strijd terugkijken via deze link.

Reactie schrijven

Commentaren: 0