· 

Herinrichting plein Westbeer en C. Buskenstraat tot half november

Uitvoerder Gebr. Moerland BV is in augustus gestart met de uitvoering van de werkzaamheden voor de herinrichting van het plein Westbeer en de Coosje Buskenstraat. Alle verhardingen worden vernieuwd, er komt meer ruimte voor groen en het plein krijgt een nieuwe indeling.

Coosje Buskenstraat  © Multranet Media

Werkzaamheden plein en kruispunt
Vanaf 29 augustus 2022 starten ze met de werkzaamheden aan het plein en het kruispunt. Hiervoor wordt het plein en het kruispunt afgesloten vanaf Boulevard Bankert 30 tot Boulevard de Ruyter 428. De werkzaamheden zullen tot half november 2022 duren, onder voorbehoud van onvoorziene (weers) omstandigheden.

Afsluiting
Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, is het werkgebied afgesloten met een verkeersafzetting voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers blijft het mogelijk om van de Boulevard Bankert naar Boulevard de Ruyter te gaan en omgekeerd.

Zie voor meer informatie de projectpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0