· 

Herinrichting speelterrein tussen Koningsweg en Paardenstraat

De voormalige speeltuinvereniging aan de Paardenstraat is sinds enkele jaren gesloten. Vorig jaar heeft het college van B&W de eerste stappen gezet om de speeltuin nieuw leven in te blazen.

Archieffoto Speeltuin De Oude Stad  © Multranet Media

Het is in het belang van velen dat we het speelterrein weer gaan gebruiken waar het voor bedoeld is: om te spelen! Het college is van plan om het gebied tussen de Koningsweg en de Paardenstraat in zijn geheel opnieuw in te richten, zodat het de uitstraling krijgt die het verdient en die past bij de buurt. Een plek waar spelen fijn en veilig kan in een nieuwe frisse omgeving.

Inloopavond
Op 6 september 2022 is er een inloopavond in het stadhuis om de eerste schetsen en ideeën te laten zien. Hier is in nauw overleg met omwonenden, die eerder hebben aangegeven mee te willen denken over een nieuwe speeltuin, aan gewerkt.

De schetsen worden direct na de bijeenkomst gepubliceerd op de website vlissingen.nl. Vragen of opmerkingen kunt u 6 september stellen of een reactie achterlaten via de website van de gemeente Vlissingen. Daarna gaan de schetsen naar het college van B&W om over te besluiten.

Wanneer: 6 september 2022 van 19.00 uur tot 21.00 uur
Waar:      Stadhuis, ingang Stadhuisplein
Ruimte:   Windorgel

U bent van harte welkom op 6 september.

Reactie schrijven

Commentaren: 0