· 

In september bij Het Kaslokaal weer feestelijke activiteiten

Op zaterdag 10 september van 10.00 - 18.00 organiseren we Het Kaslokaal Nazomer Festival. Achter op het grote veld vind je een gezellige verzameling stands met lokaal geproduceerde en handgemaakte producten - food en non-food.

Verzamel hier lekkernijen om direct op te eten en leuks om mee te nemen. Met een voorleesvoorstelling in de ochtend, livemuziek in de middag, workshops en konijnen om te knuffelen vieren we dat het zo’n heerlijke zomer was! Toegang is gratis, kom gezellig langs.

De voorleesvoorstelling van Boer Boris vindt plaats in de ochtend, van 11.00 - 12.00. Schrijver en dichter Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman geven een feestelijk optreden geheel in stijl van de verhalen over de leukste kinderboekenboer van Nederland. Vier mee dat Boer Boris 10 jaar bestaat!

De voorstelling is geschikt voor kinderen 2-7 jaar. Deelname is gratis. Laat wel even weten dat je erbij bent, via events@hetkaslokaal.nl


Slow Food Diner bij Het Kaslokaal
vrijdag 30 september
Op vrijdag 30 september van 19.00 - 22.00 organiseren we een exclusief Slow Food Diner bij Het Kaslokaal. Deze keer in samenwerking met sommelier Dorine. Geïnspireerd door boeken uit onze winkel Jungle Books stellen we een 7-gangen diner samen. Geniet van de lekkerste gerechten uit onze tuin en kas. Speciaal voor deze avond heeft Dorine een wijnarrangement bedacht dat ze bij elke gang persoonlijk zal toelichten.

Deelname aan de avond kost € 65,00 per persoon, exclusief dranken.
Graag aanmelden via events@hetkaslokaal.nl of ons reserveringsformulier op www.hetkaslokaal.nl

Het Kaslokaal
Noordweg 33A
4356 EB Oostkapelle

Reactie schrijven

Commentaren: 0