· 

Buurtcafé in Vlissingse bibliotheek op 1 september weer van start

Vanaf donderdag 1 september kunnen Vlissingers weer terecht in het Buurtcafé in de bibliotheek in Vlissingen. Het Buurtcafé is iedere 1e donderdag van de maand geopend tussen 10.00-12.00 uur.

ZB Vlissingen  © RTV Vlissingen

Iedereen is van harte welkom voor een praatje, ideeën voor de stad of gewoon een kop koffie. Aanmelden hoeft niet, er is een gratis inloop.

Buurtcafé
In het Buurtcafé gaat het om het ontmoeten en leren van elkaar. Een initiatief van de ZB Bibliotheek van Zeeland, in samenwerking met de gemeente Vlissingen. De wijkcoördinator, bibliotheekmedewerkers en medewerkers van de Buurtteams zijn aanwezig om met u van gedachten te wisselen en uw vragen te beantwoorden.

Thema
Ieder Buurtcafé staat in het teken van een bepaald thema. De onderwerpen hebben te maken met de actualiteit of met de stad en inwoners kunnen ook zelf thema’s inbrengen en van elkaar leren. Natuurlijk is er ook tijd voor een kopje koffie en gezelligheid.

Reactie schrijven

Commentaren: 0