· 

Meet & Greet Guillermo Arriaga in Boekhandel 't Spui

De grote Mexicaanse auteur, regisseur en scenarioschrijver Guillermo Arriaga komt naar Vlissingen! Hij zal tijdens Film by the Sea verschillende keren optreden en ook onze boekhandel bezoeken om zijn fantastische nieuwe boek 'Het vuur redden' te signeren! Waarvan overigens een illustratie van de Zeeuwse Ferdy Remijn het omslag siert!

Arriaga portretteert in ‘Het vuur redden’ de corruptie en de enorme maatschappelijke ongelijkheid in Mexico, én de diepste tegenstrijdigheden van de menselijke natuur. We luisteren naar vier vertellers die ons meenemen op een duizelingwekkende reis: de moordenaar, de danseres, de kalme broer, en de wrekende vriend. Guillermo Arriaga won al vele prijzen met zijn boeken en scenario's van films als:

The Three Burials of Melquiades Estrada, Babel, Amores Perros en 21 Grams en zijn in Nederland eerdere verschenen boek 'De ontembare' werd boek van de maand bij DWDD.

Wij zijn ongelofelijk blij en trots dat hij ons met een bezoek vereert, mis het niet! Toegang gratis, aanmelden niet verplicht.
Woensdag 14 september 2022 om 16:00 uur  Boekhandel 't Spui
Guillermo Arriaga

Reactie schrijven

Commentaren: 0