· 

Bekende onderwijspedagoog Gert Biesta te gast op HZ

De bekende onderwijspedagoog Gert Biesta is dinsdagmiddag 27 september te gast op de HZ in Vlissingen.

© Multranet Media

Tussen 15.00 en 17.00 uur geeft hij een presentatie over zijn gedachtegoed dat één van de fundamenten is van de huidige onderwijsvisie van de HZ. Belangstellenden, ook van buiten de HZ, zijn welkom op de presentatie. Biesta is professor Publiek Onderwijs aan de Maynooth Universiteit in Ierland en professor Onderwijstheorie en Pedagogiek aan de Universiteit van Edinburgh.

Hij heeft meerdere publicaties op zijn naam staan, onder meer over pedagogiek en onderwijs, democratie en burgerschap en het opleiden van leraren. Hij is kritisch op de huidige tendens om het onderwijs als meetbaar, voorspelbaar en te standaardiseren te beschouwen. Aanmelden voor de interactieve bijeenkomst kan via
deze website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0