· 

Nieuw studiejaar HZ van start met Kickoff Festival

Het nieuwe studiejaar van HZ University of Applied Sciences is donderdag 1 september officieel van start gegaan. In hun eerste dagen leren de studenten uit binnen- en buitenland de HZ en omgeving kennen en maken ze kennis met elkaar.

Nieuwe studiejaar van start bij HZ University of Applied Sciences

Op donderdag 8 september vieren zij samen met studenten van University College Roosevelt (UCR) en Scalda feest tijdens het Kickoff Festival op het Bellamypark in Vlissingen. Het evenement met acts als Bizzey, FeestDJRuud en Gregor Salto duurt van 15.00 tot 23.00 uur. Bestuurders van de betrokken onderwijs - instellingen en een aantal Zeeuwse gemeenten zijn aanwezig op het Bellamypark. Om 17.00 uur proosten ze samen op het nieuwe studiejaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0