· 

Eerste luchtkussenpark van Zeeland komt naar Middelburg

Op ZEP Vrijetijdspark in Middelburg komt de eerste Bounce Valley van Zeeland, in het pand van de voormalige BCC.

© Bounce Valley

Het luchtkussenpark komt op twee verdiepingen te liggen en telt bijna 20 elementen, obstakels en attracties op honderden vierkante meters luchtkussen per verdieping.

Luchtkussenpark
De rage van ‘airparks’ komt over uit het buitenland. Het Nederlandse Bounce Valley haalde deze rage naar Nederland en opende achtereenvolgens vestigingen in Rotterdam, Breda, Enschede en Zoetermeer. De luchtkussenparken bestaan uit een groot luchtkussen met daarin verschillende attracties. Hierdoor ontstaat een groot aaneengesloten luchtkussenveld waar gasten zich kunnen vermaken. Volgens Guus van Loenen, eigenaar Bounce Valley, is het geschikt voor alle leeftijden: “Wij zien in alle vestigingen een ontzettend diversiteit aan leeftijden onder de bezoekers. Zo zijn er natuurlijk kinderfeestjes, maar zijn onze Adults Only
Nights op vrijdag- en zaterdagavond ook erg populair onder bijvoorbeeld stelletjes, vriendengroepen, ouders die een keer zonder kinderen komen en sportteams.”

Spring(t) eruit
Bounce Valley springt er volgens Guus dan ook op meerdere manieren uit; “Wij zijn absoluut uniek in de provincie en het is voor iedereen leuk. Of je nou komt voor de competitieve elementen of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, bij ons spring je er echt even uit. Onze inrichting draagt hier natuurlijk ook bij, met een eigenzinnige en energieke
huisstijl.”

Openingsdatum
Inmiddels zijn de werkzaamheden in het pand aan Podium 13 in Middelburg gestart. Bounce Valley Middelburg is ook te vinden op social media. Het luchtkussenpark wil opengaan rondom de kerstvakantie, maar kan nu nog geen exacte datum geven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0