· 

Meet & Greet Guillermo Arriaga in Boekhandel 't Spui

Woensdagmiddag 14 september was de Mexicaanse auteur, regisseur en scenarioschrijver Guillermo Arriaga in Vlissingen op bezoek bij Boekhandel ’t Spui.

Guillermo Arriaga en Margreet de Haan  © RTV Vlissingen

Hij presenteerde daar zijn nieuwe boek 'Het vuur redden' en na afloop was er de mogelijkheid om het boek te laten signeren. Waarvan overigens een illustratie van de Zeeuwse Ferdy Remijn het omslag siert! RTV Vlissingen maakte een korte samenvatting van de presentatie die ongeveer 3 kwartier duurde. Bij de presentatie was ook oud burgemeester van Vlissingen (van 1986 - 1999) Jaap van der Doef (88) aanwezig, die na afloop zijn boek liet signeren.     

Arriaga portretteert in ‘Het vuur redden’ de corruptie en de enorme maatschappelijke ongelijkheid in Mexico, én de diepste tegenstrijdigheden van de menselijke natuur. We luisteren naar vier vertellers die ons meenemen op een duizelingwekkende reis: de moordenaar, de danseres, de kalme broer, en de wrekende vriend. Guillermo Arriaga won al vele prijzen met zijn boeken en scenario's van films als:

The Three Burials of Melquiades Estrada, Babel, Amores Perros en 21 Grams en zijn in Nederland eerdere verschenen boek 'De ontembare' werd boek van de maand (2019) bij DWDD.

Reactie schrijven

Commentaren: 0