· 

Interview en signeersessie met auteur Jaap Robben

Op 6 september verscheen van Jaap Robben de indrukwekkende en prachtige roman Schemerleven. Na Birk en Zomervacht opnieuw een ijzersterke roman, waarover Jaap Robben geïnterviewd zal worden door Karin van As. Wij kijken daar enorm naar uit en uiteraard kunt u daarbij zijn!

Waar de roman over gaat:
Wanneer de jonge, vrijgevochten Frieda Tendeloo op een late wintermiddag in 1963 de dichtgevroren Waal op stapt, wacht haar een ontmoeting die ze nooit meer zal vergeten. Tussen de ijsschotsen op de witte rivier ontmoet ze de getrouwde Otto. Ze beleven een liefde die onstuimig begint, maar noodlottig eindigt. Haar leven lang houdt ze haar herinneringen hieraan voor zichzelf. Tot Frieda op 81-jarige leeftijd plotseling weer alleen is. En het verzwegen verdriet zich onontkoombaar aan haar opdringt. Pas dan durft ze op zoek te gaan naar wat ze is verloren.

De toegang is gratis en aanmelden via info@boekhandelspui.nl wordt op prijs gesteld.
Boekhandel 't Spui
Vrijdag 30 september 2022 om 16:00 uur

Reactie schrijven

Commentaren: 0