· 

Nieuwe editie van Whisky by the Sea in 2023

Sinds 2006 werd het festival Whisky by the Sea georganiseerd in het  Arsenaaltheater in Vlissingen. Maar in verband met de verkoop van het pand is de organisatie al meer dan een jaar op zoek naar een nieuwe geschikte locatie voor het prachtige festival.

Archieffoto Whisky by the Sea 2017  © MultranetMedia

Onderzoek naar voldoende ruimte
“We hebben met diverse locaties contact gezocht, zijn langsgegaan en aan het tekenen geweest om te kijken of we de standhouders voldoende ruimte konden geven en uiteraard al onze bezoekers de ruimte geven om te genieten van alle mooie whisky’s”. Laten de organisatoren  Ronald Zwartepoorte Sjoerd de Zwart weten via een verklaring op de website.

Zoektocht
Het was geen makkelijke zoektocht, gedurende covid/coronamaatregelen zijn er diverse locatie die wij op het oog hadden gesloten en/of verkocht. Toen we nog 2 locaties over hadden zijn we in overleg gegaan met de gemeentes om te kijken hoe het met de vergunningen zat. Helaas ging daar behoorlijk wat tijd overheen en hoewel we alles nu zo goed als op de rit hebben qua locatie, hebben we toch besloten om het festival naar volgend jaar door te zetten.

Waarom? “You never get a second chance at a first impression”

De datum voor de nieuwe editie is 23 september 2023
De aankomende maanden gaan wij aan de slag met de nieuwe festivalbotteling, nieuw design van labels, uitnodigen van standhouders en het updaten van alle social media. In de aanloop richting het festival zullen wij steeds meer informatie bekend maken o.a. via onze nieuwsbrief.

Reactie schrijven

Commentaren: 0