· 

Ronkende motoren & graffiti op 4e editie South West Coast drivers

De 4e editie van South West Coast drivers vond zaterdag 24 september 2022 plaats op het parkeerterrein naast de oude Machinefabriek in Vlissingen.

Lamborghini trekt veel bekijks  © MultranetMedia

Vanaf 09:30 uur verzamelden de deelnemers zich die deelnamen aan het evenement op het aangewezen terrein op en rond de Machinefabriek en de Jan Weugkade.Het was de 2e keer dat dit evenement werd georganiseerd in Vlissingen, de vorige keer was in februari 2022 toen vond dit plaats op het parkeerterrein aan de Zwanenburg-seweg in Vlissingen. Er waren toen allerlei auto’s te zien van diverse merken en jaartallen die aan de meeting mee deden. Rowena Duran: "Deze meting is voor het eerst georganiseerd officieel met de gemeente Vlissingen  en de samenwerking was top. En naar aanleiding hiervan dus een vervolg wederom in Vlissingen op een mooie locatie in Vlissingen.

Een mooie nieuwe locatie!
Er waren weer een groot aantal bolides te zien met een groot vermogen zoals Mustangs, Dodge’s, Lamborghini's maar ook BMW en Audi’s. Een Dj verzorgde de muziek en waren kraampjes en een springkussen voor de kinderen en een foodtruck en graffiti. Het was weer een mooie dag op een mooie locatie georganiseerd door Rowena de oprichter en voortrekker van de Vlissingse autoclub South West Coast Drivers. Rond 17:00 uur waren de prijsuitreikingen voor de mooiste bolide, en om 19:00 uur kwam er een einde aan deze heugelijke dag!    

Lees ook: South West Coast Drivers auto meeting in Vlissingen februari 2022.

Reactie schrijven

Commentaren: 0