· 

Martien: "Het is belangrijk dat mensen dingen opnieuw gebruiken"

Het begon allemaal 2 jaar geleden in het pand aan de Walstraat 27 maar dat werd te klein en toen is Martien verhuisd naar het huidige winkelpand Walstraat 66. Er is niet alleen meer ruimte maar ook veel meer licht wat ook weer ten goede komt voor de etalages.

In de winkel wordt onder meer tweedehands kleding verkocht maar ook kleding versteld of hersteld. Je kunt er ook terecht voor tweedehandse tassen, hoeden, schoenen en gebruikte sieraden. Maar ook heeft Martien veel verschillende stoffen voornamelijk Afrikaanse stoffen.

Maar waar het Martien om gaat is: "Ik wil graag dat de mensen dingen opnieuw gebruiken en niet als iets kapot is dan maar weggooien, soms is het met een kleinigheid te verhelpen. En dat is voor het milieu en de portemonnee veel beter".

Reactie schrijven

Commentaren: 0