· 

Voormalig Ying’s Palace wordt heringedeeld tot twee appartementen

Een nieuwe bestemming voor de begane grond van het appartementencomplex Alhambra in Vlissingen! Lange tijd stond de benedenverdieping van de hoek Spuistraat/Coosje Buskenstraat leeg. Het voormalige restaurant Ying’s Palace wordt nu gestript en de ruimte wordt heringedeeld tot twee appartementen.

Voormalig Ying’s Palace hoek Spuistraat/Coosje Buskenstraat  © MultranetMedia

De glazen pui maakt plaats voor een contrasterende gevel van teakhouten latten en antraciet steen strips. De twee appartementen krijgen onder andere een ruime living, een inpandig balkon en een eigen berging.

Wokrestaurant
Op de begane grond van appartementencomplex 'Alhambra' opende Ying in september 2005 een wokrestaurant. Ying was tevens eigenaar van drie restaurants in Middelburg. In maart 2015 ging Ying over op een ander concept. Er werd toen verbouwd, de wok maakte plaats voor een snackbar en Chinees (afhaal) restaurant. De naam veranderde in Ying's Palace.

Permanent gesloten
In februari 2018 verscheen er een briefje op de ruit van het restaurant met de mededeling: 'Wegens omstandigheden hebben wij vanaf 20 februari onze deuren gesloten. We danken u voor uw jarenlange vertrouwen in ons." En vanaf dat moment was het om onduidelijke redenen permanent gesloten. En sinds die tijd stond de ruimte er leeg en verlaten bij.

Reactie schrijven

Commentaren: 0