· 

Jumbo Terneuzen verhuist tijdelijk naar parkeerplaats

Op 19 oktober verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten - De Jumbo winkel aan de Lorentzlaan 2 in Terneuzen krijgt een tijdelijk nieuw onderkomen op de parkeerplaats van de supermarkt.

Jumbo exterieur  © Jumbo

Tijdelijke winkel
Na de overgang naar dit tijdelijke pand, wordt het huidige pand gesloopt om hier een totaal nieuwe winkel te realiseren. De winkel sluit op 11 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 19 oktober kunnen inwoners van Terneuzen en omgeving terecht in de tijdelijke winkel.

Volwaardig winkelen
Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 23 oktober). Filiaalmanager Jeroen Net vertelt: “In de overbrugging naar het nieuwe pand dat in medio 2023 haar deuren opent, kijkt ons winkelteam ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in deze tijdelijke, maar overzichtelijke winkelomgeving. Er kan namelijk nog steeds volwaardig bij ons gewinkeld worden zoals de klant van ons gewend is! De tijdelijke winkel telt ruim 1000 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Service zoals gewend
De tijdelijke winkel in Terneuzen beschikt over zelfscanners en 6 speciale self checkout kassa’s, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen. Ook behoudt de winkel het Pick Up Point, de Kletskassa en het HEMA assortiment. Klanten uit Terneuzen en omgeving kunnen dus nog steeds hun hart ophalen bij Jumbo Terneuzen Lorentzlaan zoals zij gewend zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0