· 

Ondanks crisis bij Kaasboerinneke betaalbare kaas

Bij Kaasboerinneke kun je sinds 2020 terecht voor Top Kaas van Boerenland naar Klant. Een groot assortiment van boerenkazen, geitenkaas, en allerlei andere soorten kazen waaronder ook rookkaas.

De winkel van Kaasboerinneke  © MultranetMedia

We gingen donderdagmiddag 6 oktober langs bij Kaasboerinneke om een reportage te maken voor de rubriek Vlissingse zaken van RTV Vlissingen. En hadden we een gesprek met de initiatiefnemers Simon Jan en Wilma van Dijk, een leuk en gezellig klein familie bedrijf dat door een toevallige samenloop van omstandigheden terecht kwam in Vlissingen.

Nieuwe locatie winkel
Het team van Kaasboerinneke starte in 2020 destijds in het ABC complex aan het Scheldeplein gevestigd in de winkelruimte van voor heen Visamy aan de Aagje Dekenstraat 12c. Maar daar werd al gauw duidelijk dat de ruimte te klein was, en werden er buiten om de winkel een groot aantal producten uitgestald. En het nadeel was dat aan het einde van de dag alles weer teruggeplaatst moest worden. En daar waren ze dan per dag alleen al 2 uur mee kwijt! In november 2021 was het een feestelijke dag voor het team van Kaasboerinneke want vanaf die datum zaten ze op een nieuwe locatie aan de Kleine Markt in Vlissingen. In de nieuwe winkel konden ze het assortiment verder uit breiden.      

Moeilijke tijd
Ook was het geen gemakkelijke periode waar ze toen de winkel opstartte, ze kregen te maken met de coronacrisis en de coronamaatregelen die toen golden. Wilma: “Het was een moeilijke tijd maar we hebben het gered”. En ook nu is het weer een moeilijke tijd met de energiecrisis, maar ondanks dat alles kun je bij Kaasboerinneke terecht voor betaalbare kaas. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0