· 

14e editie Zeeuws Weerzien: terug naar de schoolbanken

Schrijven met een kroontjespen en leren lezen met een leesplankje: het extra dikke herfstnummer van herinneringskrant Zeeuws Weerzien keert terug naar de schoolbanken van vroeger.

Klas 3a Rijks HBS in Vlissingen, Foto W. de Bruine, ZB Beeldbank Zeeland, recordnr 1605

De tijd van nuttige handwerkjes, een pakje melk in de pauze en een uitbrander voor linkshandig schrijven. De krant is gratis af te halen op meer dan 300 uitgiftepunten in heel Zeeland. Kijk op www.zeeuwsweerzien.nl voor een overzicht.

Vanaf nu vier pagina’s extra
Mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds telt Zeeuws Weerzien voortaan vier pagina’s extra. Dit betekent niet alleen meer leesplezier, maar ook ruimte voor de aankondiging van activiteiten. Op diverse plekken in Zeeland organiseren vrijwilligers van Zeeuws Weerzien bijeenkomsten waarbij aan de hand van de artikelen in de krant, eigen herinneringen worden gedeeld. Doe mee: wij horen uw verhalen graag. Zo houden we met elkaar de verhalen over het Zeeland van vroeger levend. Haal snel een krant voor meer informatie, of kijk op www.zeeuwsweerzien.nl hoe u zich op kunt geven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0