· 

Contouren worden zichtbaar van de nieuwe Aldi Vlissingen

Na de sloop van de oude Aldi in juni 2022 is men druk bezig met de bouw van een nieuw winkelpand aan de Glacisstraat 22 in Vlissingen.

Bouw van de nieuwe Aldi Vlissingen  © MultranetMedia

De contouren van de nieuw te bouwen winkel zijn al goed zichtbaar, na de bouwvakvakantie is gestart met de fundering en de betonnen constructie voor de nieuwe Aldi Vlissingen. En in de afgelopen week is gestart met de opbouw van de staalconstructie en de spanten.

Nieuwe winkel
Aldi BV. voorziet de realisatie van een aantrekkelijk winkelpand met aantrekkelijke gevels aan alle zijden van het pand, wat inspeelt op het binnenstedelijk karakter van de locatie en de ruimtelijke context. Beoogd is de realisatie van een winkel welke op de eerste verdieping ruimte (1500m²) biedt aan de supermarkt. Het nieuwe filiaal zal een aansprekend pand worden met veel glas en donkere stenen. 
   
Parkeergarage
Ook komt er op de begane grond (onder de nieuwe Aldi) een eigen parkeergarage voor de supermarkt met 75 parkeerplaatsen. Het laden en lossen door Aldi BV. zal plaats vinden aan de zijde van de Glacisstraat en inpandig. Met het inpandig laden en lossen wordt de overlast voor omwonenden beperkt.

Lees ook: Aldi Vlissingen opent tijdelijke winkel vanwege nieuwbouw

Reactie schrijven

Commentaren: 0