· 

Kansen benutten en ondernemerschap staan centraal in nieuwe deeltijdopleiding Sport

De nieuwe deeltijdopleiding Sport van de HZ leidt studenten op tot sportondernemers. De opleiding gaat in september 2023 van start.

Het is een tweejarige Associate degree-opleiding in Vlissingen. Sport, ondernemerschap en vitaliteit staan centraal tijdens de opleiding. ‘’Het maatschappelijke belang van vitaliteit dringt in alle sectoren door. Er is steeds meer vraag naar professionals die hier een actieve en verbindende rol in pakken”, legt Pim Lexmond van Bodyline uit. Hij juicht de komst van de nieuwe opleiding toe. “Daar hebben we gekwalificeerde mensen voor nodig, ook in de toekomst. De sector groeit de komende jaren alleen maar naar een hoger niveau. Deze opleiding komt wat dat betreft als geroepen.”

Reactie schrijven

Commentaren: 0