· 

December vier je bij Het Kaslokaal

Inmiddels is dit een traditie om naar uit te zien: een bezoekje aan Het Kaslokaal Winterfestival tijdens de gezelligste dagen van het jaar. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december van 10.00 tot 17.00 uur is het zover. Met stands van lokale ondernemers, livemuziek, workshops en lekkers kom je helemaal in de sfeer van de feestdagen!

Stands
Bij de lokale standhouders in de kas kun je shoppen voor originele cadeaus, allerlei leuks voor in huis en zelfgemaakte producten voor op tafel.

Workshops
Schuif elke dag tussen 10.00 en 12.00 uur aan voor diverse leuke workshops. Op vrijdag 2 december maken we natuurlijke kerstdecoraties, op zaterdag 3 december kun je koekemannetjes versieren en op zondag 4 december kun je tijdens de workshop van illustrator Ruth Hengeveld je eigen sfeerlicht maken. Daarnaast is er elke dag een workshop van droogbloemist Ilse van Es om te volgen.

Livemuziek
Dagelijks kun je tussen 14.00 en 16.00 uur genieten van livemuziek in de kas, onder het genot van een drankje of hapje!

Updates en meer info: www.hetkaslokaal.nl/winterfestival
Data: 2, 3 en 4 december van 10.00 - 17.00 uur
Leeftijden: voor elk wat wils
Entree: gratis

Het Kaslokaal
Noordweg 33A
4356 EB Oostkapelle
www.hetkaslokaal.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0