· 

Bijna de helft van reizigers Westerschelde Ferry mist warme snack aan boord

VLISSINGEN/BRESKENS - Uit onderzoek door de Westerschelde Ferry blijkt dat de warme snack aan boord door reizigers wordt gemist, met name de kroket. Op 29 november, een dag die bekend staat als “Giving Tuesday”, kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen in de terminal in Vlissingen.  

Foto ter illustratie  Pixabay

Uit recent onderzoek onder reizigers van de Westerschelde Ferry blijkt dat 43% van de reizigers behoefte heeft aan drinken en snacks aan boord. Na verder onderzoek via social media werd duidelijk dat vooral vaste reizigers, veelal studenten, hier behoefte aan hebben: ,,De kroket bleek het populairst onder onze vaste reizigers”.

Gratis kroketten op 29 november
Op dinsdag 29 november kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen aan het loket in de terminal van Vlissingen. De kroketten worden aangeboden in samenwerking met Cafetaria Koko.

De actie is een voorproefje voor wat er in het komende jaar gaat komen, waarin meerdere acties en belevenissen op het programma staan: ,,Zowel voor de vaste reiziger als de dagjesmensen willen we de overtocht net wat bijzonderder maken” 

Reactie schrijven

Commentaren: 0