· 

Sinterklaas op bezoek bij het Sint en Pietenhuis Vlissingen

Zaterdagmiddag 3 december 2022 was de Sint en zijn Pieten op bezoek bij het Sint en Pietenhuis Vlissingen. Het was een feestelijke middag, er was een ballonnenpiet die leuke figuurtjes met en voor de kinderen maakte.

Sint en zijn Pieten © MultranetMedia

Maar ook kon je spelletjes doen met de spelletjespiet, en werden er cadeautjes uitgedeeld aan de kinderen. Het was de laatste dag dat het Sint en Pietenhuis Vlissingen aan de Lange Zelke 13 open was.

Bedrijven Sloegebied
Gerrit Broers: “Het cadeau wat uitgereikt is aan Andrea was namens Stichting Kinderhulp waar wij geld voor inzamelen. We hebben alle bedrijven in het Sloegebied (180 bedrijven) ongeveer hebben we aangeschreven. En daar hebben we heel veel respons op gekregen, bedrijven die 10 euro betaalden, en bedrijven die 1000 euro betaalden".

Cadeaus
En met dat geld is gedeeltelijk hier in Vlissingen cadeaus gekocht, en cadeau bonnen hebben we gedaan. In plaats van een cadeau voor een gezin is de bon voor het gezin en er is heel veel geld is er doorgestuurd naar Stichting Kinderhulp. En dan met het verzoek om de kinderen in Vlissingen en omstreken, en dat doen ze ook dat hebben ze vorig jaar ook gedaan kinderhulp, en dat gaat dan via Stichting Leergeld weer dat ze alles voor elkaar krijgen dat die kinderen het juiste cadeau krijgen en dat een gezin een cadeaubon krijgt waar ze echt leuke dingen mee kunnen doen. 

Lees ook: Sint en Pietenhuis weer ingericht in Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0