· 

Weerbericht: Koud en winterweer

Het wordt bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Vlissingen, met vannacht en morgenochtend kans op mist tot zeer dichte mist.

Zaterdagmiddag stijgt de temperatuur tot 2 °C en is de wind matig, windkracht 3. Daarna is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 0 °C. Zondag in de vroege ochtend kans op wat lichte, plaatselijke sneeuwbuitjes. Er is veel bewolking en hooguit af en toe wat zon. In de loop van de dag neemt in Zuid-Nederland de kans op een beetje sneeuw toe. Ook is er langs de westkust nog steeds kans op een enkele winterse bui.


Lange termijn
De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Vlissingen. Overdag wordt het ongeveer 1 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond -1 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag toe.

30-daagse: blijft het koud winterweer?

Reactie schrijven

Commentaren: 0