· 

Try-out concert Koninklijke Harmonie Ons Genoegen

Na twee jaar afwezigheid hopen we op zaterdag 14 januari 2023 weer een fantastisch Nieuwjaarsconcert te geven in de Sint Jacobskerk te Vlissingen.

 © RTV Vlissingen

De titel dit jaar is Celtic Winds. Het Harmonieorkest onder leiding van de jonge, enthousiaste dirigent Sander van Dorst, zal een gevarieerd programma laten horen. Waaronder de stukken Hymn of the Highlands, Celtic Classics en de titelsong van de film Highlander “Who wants to live forever” van Queen.

Als gast hebben we dit jaar de Keltische Folkband Windbroke. Een enthousiaste groep Zeeuwse muzikanten. Naast zang, bespelen ze ook een groot aantal instrumenten waaronder gitaar, accordeon, de tinwhistle en de bodhrán (een Ierse lijsttrommel). Beide orkesten zullen hun eigen nummers spelen, maar elkaar ook aanvullen in een aantal muziekstukken.

Het wordt helemaal compleet als bij enkele muziekstukken een aantal dansers van Rose Irish Dance School de traditionele Ierse dansvorm dansen. Ingewikkelde ritmes, benen die wel van elastiek lijken en een strak bovenlichaam. Daarnaast zal een aantal leden laten horen dat ze meer kunnen dan het bespelen van een muziekinstrument. Het belooft een gevarieerde muzikale avond te worden.

As. zaterdag 17 december brengen we een deel van ons programma als try-out in het Atrium van Ter Reede.
We beginnen om 14.00 uur, toegang (incl. één consumptie) is € 5,00 per persoon.

Reactie schrijven

Commentaren: 0