· 

Westerschelde Ferry en Connexxion starten samenwerking: met boot en bus naar kerstmarkt Brugge

VLISSINGEN - Om het reizen in de regio sneller en makkelijker te maken, hebben de Westerschelde Ferry en Connexxion de handen ineengeslagen.

© MultranetMedia

 Zo kunnen reizigers nu onder andere vanaf Vlissingen in twee uur naar het centrum van Brugge reizen. Een sprookjesachtige reis, want speciaal in deze knusse decembermaand is de stad t/m 8 januari in kerstsfeer!
Jody van Strien van de Westerschelde Ferry is laaiend enthousiast: “De terminals en boten zijn versierd voor de kerst, en door een wens in de kerstboom in de terminal te hangen kunnen reizigers kaartjes naar Brugge winnen”.

Naast Brugge, maken de nieuwe verbindingen het bijvoorbeeld ook mogelijk om gemakkelijk een dagje naar Domburg of Middelburg te gaan. Als het aan de Westerschelde Ferry ligt blijft het hier niet bij: “We zijn er trots op dat we reizigers hiermee in staat stellen om een aantal mooie plekken in Zeeland en West-Vlaanderen te bezoeken, we hopen daarom het aanbod in de toekomst verder uit te breiden”.

Vanaf nu zijn de combitickets voor de Westerschelde Ferry en Connexxion busvervoer beschikbaar bij de kassa in de terminals in Vlissingen en Breskens, of online.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Rita Mailinger (dinsdag, 20 december 2022 12:56)

  Wat zijn de prijzen en tijden hiervan

 • #2

  Guido (dinsdag, 20 december 2022 13:35)

  Hi Rita, meer informatie is te vinden op de website: https://westerscheldeferry.nl/portfolio/met-connexxion-naar-brugge/

 • #3

  victor (woensdag, 21 december 2022 01:35)

  3,95 vlissingen - breskens

  8,95 Busretour West Zeeuws Vlaanderen (lijnen 42, 52, 53, 56, 57, 58, 583)

  of

  12,95 Busretour Brugge (lijn 42)

  en

  3,95 Breskens Vlissingen

  17-21 euro, ik keek op 21 december xd