· 

FVD groeit door: Koevoets sluit zich aan bij Forum in Zeeland

Forum voor Democratie blijft groeien - Zeeuwse Statenfracties van FVD en Koevoets fuseren. Niet alleen in ledenaantal, maar ook in zetels blijft het Forum voor Democratie (FVD) maar groeien.

Zeeuwse Statenlid Robert Koevoets  © RTV Vlissingen

Het Zeeuwse Statenlid Robert Koevoets (Fractie Koevoets) sluit zich aan bij de FVD-fractie in de Provinciale Staten van Zeeland. Daarmee groeit de Zeeuwse fractie naar drie zetels en is zij weer onbetwist de leidende oppositionele
fractie in de Zeeuwse Staten. Robert Koevoets heeft zich de afgelopen jaren in de Staten van Zeeland, samen met de FVD-fractie, consequent verzet tegen het tirannieke coronabeleid en de invoering van de verschrikkelijke sustainable development goals van de VN en het WEF.

Hij herkent zich volledig in de partijlijn van Forum voor Democratie en geeft aan volledig vertrouwen te hebben in nationaal partijleider Thierry Baudet en provinciaal lijsttrekker Martin Bos. Robert Koevoets: „Ik ben tot het inzicht gekomen dat enkel FVD onder leiding van Baudet in staat is een ware oppositie te vormen tegen de globalistische krachten die leiden tot het desastreuze beleid in ons land.“

Samen de strijd aan tegen het kartel
Fractievoorzitter Martin Bos: „Vandaag is Wintersolstitium, de winterwende. De nachten worden korter en de dagen weer langer. Zo ook zal vanaf vandaag de slagkracht van Forum voor Democratie worden uitgebreid. Wij gaan samen de strijd aan tegen het kartel en gaan bouwen verder aan groener, mooier, betaalbaarder,
rijker, veiliger en vrij Zeeland“.

De fractie van Forum voor Democratie in Provinciale Staten bestaat vanaf heden uit fractievoorzitter Martin Bos en de leden Fred Walravens en Robert Koevoets. Als partij van de liefde, blijven wij verder met iedereen constructief samenwerken en zullen wij blijven stemmen voor goede voorstellen en stemmen tegen voorstellen die
indruisen tegen het gezonde verstand.

Reactie schrijven

Commentaren: 0