· 

Promotiedag paardensport gehandicapten Nieuw en Sint Joosland

Op zondag 8 januari 2023 kunnen wij eindelijk weer de Promotiedag Paardensport Gehandicapten (PPG) organiseren.

Foto ter illustratie  © Pixabay

Dit doen wij in samenwerking met de Lions groep Borssele. Door corona hebben wij even moeten wachten, maar nu kunnen wij gelukkig weer aan de slag.PPG is een jaarlijks terugkerend evenement. Ruiters met een beperking van diverse maneges uit Zeeland en Brabant krijgen de kans om voor publiek en jury hun beste paardrijdkunsten te tonen.

Paardrijden met plezier staat deze dag centraal. En dat willen wij graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien! De gehele dag kunt u wat drinken en/of eten en genieten van de gezellige sfeer in het Grand Café van Stal de Kroo (boomdijk 1, te Nieuw en Sint Joosland). Tevens beloven de Zwarte Parels een spectaculaire show weg te geven om 15.30 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0