· 

Digitaal vaardiger worden? Kom naar de SeniorWeb Computervraagdagen!

Van 16 t/m 22 januari 2023 organiseert SeniorWeb in verschillende leslocaties in het land Computervraagdagen. Tijdens de Computervraagdagen kunt u laagdrempelig kennis maken met alle activiteiten zoals inloopspreekuren, workshops en cursussen die in de leslocaties worden georganiseerd.

U kunt bij De Herberg in Vlissingen (Branderijstraat 3)  op 16 en 23 januari van 14.00 – 17.00  terecht met al uw vragen over uw computer, tablet of smartphone. Maar ook voor een eerste kennismaking met de digitale wereld of een ontmoeting met de deskundige vrijwilligers van SeniorWeb bent u van harte welkom. Zij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen. Ook krijgen we op dinsdagmorgen 17 januari in onze leslocatie om 10.30u een workshop RaboBank mobielbankieren. Nog enkele plaatsen over.

Cadeaubon voor gratis jaarlidmaatschap
Bent u nog geen lid? Ontvang dan de cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaar lidmaatschap! Zo kunt u vrijblijvend kennis maken met alle voordelen.

Benieuwd naar het programma? Kijk op deze website voor meer informatie. Of bel met 0118-464361

Reactie schrijven

Commentaren: 0