· 

Na 2 jaar weer een fantastisch Nieuwjaarsconcert in de Sint Jacobskerk

Koninklijke Harmonie Ons Genoegen gaf zaterdagavond 14 januari 2023 een fantastisch Nieuwjaarsconcert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen.

Nieuwjaarsconcert in de Sint Jacobskerk  © MultranetMedia

Na twee jaar afwezigheid door de coronamaatregelen kon het Nieuwjaarsconcert dit jaar weer als vanouds plaatsvinden. De Sint Jacobskerk zat helemaal vol met bezoekers die van het concert genoten die avond. De titel dit jaar was Celtic Winds. Het Harmonieorkest onder leiding van de jonge, enthousiaste dirigent Sander van Dorst, liet die avond een gevarieerd programma horen. Waaronder de stukken Hymn of the Highlands, Celtic Classics en de titelsong van de film Highlander “Who wants to live forever” van Queen.  

RTV Vlissingen maakte een kort verslag van het concert begin van de avond die begon om 19:30 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0