· 

Meer aandacht voor G-voetbal in Zeeland

Rob Verdam had afgelopen week een interview met Said Bouzambou over het belang van G-voetbal. Nog weinig mensen weten dat er bij S.v. Walcheren de mogelijkheid is, om te voetballen voor mensen met een lichamelijke/ verstandelijke handicap. Verder zijn er in Zeeland maar een paar clubs die het aanbieden.

Said Bouzambou en Rob Verdam

Rob Verdam: "Het idee was dat we het G-voetbal wat meer aandacht willen besteden en wat bekender maken bij het grote publiek en we dachten dat het leuk zou zijn als we dat met een aantal bekende voetballers gaan doen om daar mee in gesprek te gaan en dat te delen op sociale media en daardoor  de naamsbekendheid van het G-voetbal te vergroten". Meedenken en samenwerken namens Zeeuwse voetbalclubs wordt zeer gewaardeerd.

Said Bouzambou: "Ik denk dat we samen en dan bedoel ik de verenigingen in Zeeland en niet alleen Walcheren of VC Vlissingen ik denk dat je het ook verder moet trekken dat je samen de krachten moet bundelen hoe kunnen we het G-voetbal promoten."

Reactie schrijven

Commentaren: 0