· 

Maak als VIP-gast kennis met de gemeenteraad Vlissingen

Wie zijn de raadsleden van de gemeente Vlissingen eigenlijk en wat doen ze? Meer weten over hoe de Vlissingse politiek werkt? Of wilt u graag een raadsvergadering bijwonen en daar wat meer informatie over krijgen?

Stadhuis Vlissingen © MultranetMedia

VIP-project gemeenteraad Vlissingen
Welke beslissingen door de gemeenteraad worden genomen en welke onderwerpen momenteel de agenda beheersen? Wilt u eens ervaren dat politiek alles behalve saai is, te meer omdat de onderwerpen op de raadsagenda u heel direct aangaan? De gemeenteraad van Vlissingen nodigt u graag uit om eens speciale 'VIP-gast' te zijn bij een raadsvergadering! De gemeenteraad nodigt inwoners uit als ‘VIP Gast van de raad’ op 9 maart en 13 april 2023.

Bijpraten
U krijgt een algemene uitleg over het gemeentebestuur, de raadsvergadering, de politieke verhoudingen, de rol van de gemeenteraad en de wijze waarop besluiten worden genomen in de gemeente. Ook wordt kort ingegaan op de raadsagenda van die avond. Raadsleden die als gastheer/-vrouw optreden, vertellen iets over zichzelf en het raadswerk. Uiteraard krijgt u volop gelegenheid vragen te stellen aan de raadsleden.

VIP-avonden
De VIP-avonden zijn op 9 maart 2023 en 13 april 2023.

Programma
    18.45 uur: ontvangst met koffie en thee
    19.00 uur: uitleg over de gemeenteraad en gelegenheid tot het stellen van vragen
    19.20 uur: welkom door burgemeester B. van den Tillaar
    19.30 uur: begin gemeenteraadsvergadering
    Na afloop van de vergadering is er gelegenheid tot napraten en een drankje

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van deze VIP-behandeling? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar griffie@vlissingen.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0