· 

Opening nieuwe Aldi in Vlissingen op 10 maart

Aldi Vastgoed is bijna klaar met de ruwbouw van de nieuwe Aldi in Vlissingen. De winkel is bijna 1.900m2, met bijna 90 gratis parkeerplaatsen voor klanten.

Nieuwe Aldi Vlissingen © MultranetMedia

Eén van de mooiste ALDI’s van Nederland
”10 maart 2023 zal één van de mooiste ALDI’s van Nederland haar deuren openen”. Laat Aldi Vastgoed weten. Op de begane grond biedt de nieuwbouw van de Aldi plaats aan ongeveer 90 auto’s. De nieuwe winkel krijgt twee entrees, aan de kant van de Coosje Buskenstraat en op de hoek van de Coosje Buskenstraat en de Spuikomweg. De nieuwbouw sluit beter aan bij de bestaande bebouwing. De supermarkt denkt met een eigen parkeergarage en een aansprekend pand met veel glas meer te profiteren van de locatie aan de rand van de binnenstad.

Een inkijk op de ruimte waar de nieuwe Aldi komt. Foto: Aldi Vastgoed B.V.  

Noodwinkel
Sinds februari 2022 konden de klanten van de Aldi terecht via een noodwinkel in de Spuikom (parkeerplaats) om de boodschappen te doen. Met de opening van de nieuwe Aldi op 10 maart komt er een einde aan de noodwinkel via de Spuikom.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Johan (woensdag, 25 januari 2023 14:12)

    EINDELIJK zijn we af van het aftroggelen van de parkeer gelden slaat nergens op we betalen toch ook aal wegen belasting kappen hiermee .