· 

Goederen opslaan via Safe Store Opslag in Vlissingen

Via Safe Store Opslag kun je goederen opslaan in opslagunits van klein tot groot voor zowel particulieren en bedrijven.

Safe Store in Vlissingen © MultranetMedia

Self Storage, ook wel mini-opslag genoemd is een vorm van flexibele goederenopslag. U brengt zelf uw goederen naar ons toe en slaat deze op in uw eigen persoonlijke opslagruimte. U huurt een opslagunit per vier weken en alleen u heeft daarvan de sleutel. Safe-Store heeft meer dan 700 units in 15 verschillende groottes. De kleinste ruimte is zo klein als een kast, de grootste unit heeft het formaat van een flinke garagebox.

Waarom Safe Store Opslag?
Wij hebben zowel rondom het gebouw als inpandig 24-uurs cameratoezicht. De beelden worden 3 weken bewaard. U kunt met de auto onze pand binnen rijden om te laden en te lossen. Zo wordt ook de loopafstand van de auto naar uw unit nooit langer dan 35 meter. De opslagruimte is elke dag toegankelijk van 6 uur ’s morgens tot 23:00 uur ’s avonds. Voor bedrijven die ’s nachts worden beleverd kunnen we een uitzondering maken, echter wel met extra veiligheidsmaatregelen.

Safe Store units © MultranetMedia

Géén bijkomende kosten
Niet fijn als er bijkomende kosten aan u  worden berekend! Bij Safe Store is het slot gratis, geen inschrijfkosten en geen plotselinge huur verhogingen!

Rijd naar uw box en laad uw spullen uit
Rijd naar de vestiging van uw keuze, toets uw toegangscode in bij de ingang, rij naar binnen. Pak een slot met sleutels naast de ingang, vul uw box en sluit af met het slot. Wij hebben op elke locatie lorries, steekwagens en palletwagens klaar staan. Safe Store, dat ruimt op! Opslagruimtes in Middelburg Terneuzen, Gent en in Vlissingen aan de Gildeweg 20.

Website: Safe Store Opslag

Website: Safe Store Opslag Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0