· 

De Scalda moorden: Soms komt niet thuis wat vertrokken is

Op zaterdag 4 maart vindt de presentatie plaats van Soms komt niet thuis wat vertrokken is in boekhandel ’t Spui in Vlissingen.

Voorzijde van Soms komt niet thuis wat vertrokken is

Deze eerste gezamenlijke publicatie van het duo Jos Govaarts en Mark de Groot maakt deel uit van de reeks De Scalda Moorden, een detectiveserie die zich afspeelt in Zeeland, met de Westerschelde als symbolische leidraad. Tijdens de presentatie wordt een exemplaar van Soms komt niet thuis wat vertrokken is uitgereikt aan Anita Pijpelink, gedeputeerde van de Provincie Zeeland.

Soms komt niet thuis wat vertrokken is
Hugo Noot, inspecteur bij de Vlissingse recherche, krijgt de leiding over het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw die twintig jaar geleden verdween. Al snel wordt duidelijk dat er rond haar vermissing en dood vele geheimen rondwaren. Er zijn personen die er alles voor over hebben om die geheimen verborgen te houden. Ondertussen worstelt Hugo met zijn eigen geheimen in zijn privéleven. In Soms komt niet thuis wat vertrokken is is niet alleen aandacht voor het oplossen van de moord, maar ook voor de impact die het heeft op de familie, vrienden en op de politiemensen zelf.

Govaarts en De Groot
Jos Govaarts en Mark de Groot zijn geen vreemden in het boekenlandschap. Beide hebben meerdere publicaties op hun naam staan. Ze hebben hun krachten gebundeld en weten daarmee een intrigerende, spannende en geraffineerde thriller te creëren. Een verhaal waarbij onderlinge verhoudingen tussen de personages een belangrijke rol spelen tijdens het onderzoek.   

De duoschrijver
Als duoschrijver stonden Govaarts en De Groot voor een bijzondere uitdaging; gezamenlijk een gelaagde detectivethriller ontwikkelen. Tijdens de presentatie zullen Govaarts en De Groot verhalen over hoe hun samenwerking tot stand is gekomen. Enkele schrijftips zullen daarbij niet ontbreken.

Zaterdag 4 maart 15.00 – 16.30 uur, inloop vanaf 14.30 uur

Achterzijde van Soms komt niet thuis wat vertrokken is

Reactie schrijven

Commentaren: 0