· 

Graven van proefsleuven boulevards Evertsen en Bankert

De gemeente Vlissingen werkt aan een voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de boulevards Evertsen en Bankert. Voordat dit ontwerp wordt afgerond, moet de technische uitvoerbaarheid ervan onderzocht worden. 

Boulevard Evertsen  © MultranetMedia

Kleinschalige werkzaamheden
Onderdeel van dit onderzoek is het graven van proefsleuven. Deze kleinschalige werkzaamheden starten donderdag 23 februari 2023. Dit kan voor overlast zorgen, maar naar verwachting is dit minimaal. De werkzaamheden duren ongeveer 3 tot 4 weken.

Voorlopig ontwerp en reactiemogelijkheid
Naar verwachting is het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de boulevards Evertsen en Bankert half 2023 klaar. Dit ontwerp wordt eerst aan de klankbordgroepen toegelicht en daarna op de website van de gemeente Vlissingen gepresenteerd. Ook de wijktafel wordt geïnformeerd. Iedereen kan reageren op het voorlopig ontwerp. De gemeente zal op een later moment meer informatie verstrekken over het vervolg van het project.  

Herinrichting van de boulevards Evertsen en Bankert

Download
Herinrichting Boulevards.PDF
Adobe Acrobat document 14.3 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0