· 

Online participatie: ‘denk mee & doe mee’! Aanvulling op bestaande mogelijkheden

Inwoners van de gemeente Vlissingen kunnen meedenken en meedoen via de website doemeevlissingen.nl. De gemeente vindt het belangrijk om de omgeving te betrekken bij plannen en projecten. Reageren kan bijvoorbeeld door het invullen van een online vragenlijst.

Stadhuis Vlissingen  © MultranetMedia

Meedenken wordt eenvoudiger
Online participatie is nieuw voor de gemeente Vlissingen en een aanvulling op de al bestaande mogelijkheden voor participatie. Denk aan dorpsraden, wijktafels en bewonersavonden. Online reageren op plannen en projecten past in deze tijd. Het maakt het meedenken en meedoen eenvoudig. Een groot voordeel is: u kunt meedoen op een tijdstip dat het u uitkomt. U kunt reageren via uw computer, tablet of telefoon (smartphone).

Doe mee!
De komende maanden zal de gemeente Vlissingen ook andere onderwerpen plaatsen waarover de inwoners van de gemeente kunnen meedenken. Denkt en doet u ook mee? Zie voor meer informatie de website: doemeevlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0