· 

Compleet nieuwe aanpak van de Aers Energy Tour Zeeuws Vlaanderen

Zaterdag 18 maart 2023 zal in samenwerking met "Elektricitijdrit" de Aers Energy Tour de eerste ZEV interactieve toertocht 3.0 in Zeeuws Vlaanderen georganiseerd. 

Nieuwe aanpak
Compleet nieuwe aanpak van een Zero Emissie Voertuig toertocht in Zeeuws Vlaanderen. Een once-in-a-lifetime experience met uw Zero Emissie Voertuig! De organisatie nodigt u van harte uit om deel te nemen met uw elektrische auto - elektrische bestelbus of elektrische vrachtwagen voor dit bijzondere evenement. Auto's, bestelbussen of vrachtwagens op waterstof zijn ook van harte welkom.

Tocht langs betoverende weggetjes en naar historische plaatsen
Ontdek hoe mooi Zeeuws Vlaanderen is met deze Zero Emissie tour! 4 uur lang bepaalt u zelf de route; kunt u interactief Zeeuws Vlaanderen ontdekken en wordt u verrast door vele "competitieve " opdrachten. Laat u verrassen door deze toertocht 3.0 waar u d.m.v. een App op uw telefoon begeleidt wordt en zelfs real time het klassement kunt volgen! De tocht leidt u langs betoverende weggetjes naar historische plaatsen. Met de opdrachten voelt u de Zeeuwse wind en ruikt u de zilte zee. En u ervaart hoeveel er in Zeeuws-Vlaanderen reeds op duurzaamheid wordt ingezet. 

De Aers Energy Tour
⦁ Rally Rijden 2.0
⦁ Zaterdag 18 maart 2023
⦁ Vanuit Draaibrug 74, Aardenburg
⦁ Door geheel Zeeuws-Vlaanderen
⦁ Inloop vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur

Schrijf u hier in voor deelname aan dit bijzondere evenement!

Download
Uitnodiging Aers Energy Tour.pdf
Adobe Acrobat document 491.6 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0