· 

Vijfde editie van clubavond Dream Machine in De Spot

Middelburg - Op zaterdag 4 maart vindt in Poppodium De Spot in Middelburg de vijfde editie van clubavond Dream Machine plaats.

Dream Machine richt zich op het creëren van een open omgeving waarin de culturele en sociale waarde van muziek en dansen centraal staat om zo een positieve bijdrage te leveren aan het nachtleven van Middelburg en omgeving.

“Veel jonge mensen in de regio hebben behoefte aan ontlading en willen het liefst de hele nacht door dansen. In nachtclubs en op festivals buiten de provincie is hier natuurlijk voldoende gelegenheid voor, maar voor wie dit dichter bij huis zoekt is het aanbod nog wat gering. Daar willen wij verandering in brengen.”, aldus de organisatie. De muzikale invulling van Dream Machine kenmerkt zich als uitdagend, ondergronds en vernieuwend.

De grenzen tussen verschillende genres en stijlen worden opgezocht om deze vervolgens te doen vervagen. Iedereen is welkom om te komen dansen, genieten en dromen. Er is in Zeeland genoeg lokaal muzikaal talent om in de spotlight te zetten. Deze editie ligt de focus op de muzikale prestaties van Tjuma D en Kajan Chow.
Tjuma D uit Vlissingen is een veelbelovende DJ die zijn sporen in de muziekindustrie verdiend heeft door zijn unieke stijl. Tjuma D heeft gedraaid bij lokale en internationale clubs en clubavonden zoals Club Egg (Londen), Verknipt, Radion, Studio 80 en Chicago Social Club. Hij zal de avond openen met een mix van minimalistische house en dansbare ritmes. Kajan Chow uit Breskens is al meer dan 20 jaar actief als getalenteerde producer en DJ. Hij is vooral bekend om zijn studiowerk en als resident DJ van The Jane Antwerp.

Hij heeft een tas vol soulvolle en eigenzinnige platen voor echte fijnproevers waarmee hij al eerder in Tokyo, Londen, Tel-Aviv en Berlijn in de booth stond. Met zijn unieke platencollectie zal hij de avond waardig afsluiten.

De clubavond Dream Machine vindt plaats op 4 maart in De Spot in Middelburg en begint om 21:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Spot of aan de deur op de avond zelf. Voor meer informatie over het evenement bezoek je de website van De Spot of op social media:
www.instagram.com/dreammachine.music

Reactie schrijven

Commentaren: 0